Luni - 26.02.2024

Ştiri imobiliare

50 Stiri

Iulius a început lucrările de construcție a Palas Campus, în Iași. Investiția depășește 120 de milioane de euro
08 iulie 2020

Compania Iulius demarează lucrările de construcție a Palas Campus, în Iași, o investiție care depășește 120 de milioane de euro. Va fi una dintre cele mai mari clădiri de birouri din România ca suprafață, ajungând la peste 60.ooo mp închiriabili, și… Citeşte mai mult »

Dezvoltarea pieţei imobiliare din Iaşi, frânată de pandemia de COVID-19
25 iunie 2020

Piața birourilor din Iaşi dispune în prezent de 120 de clădiri, dintre care aproape 120.000 de metri pătrați pentru clasa A și A+, adică circa 40% din totalul stocului de spații de birouri din oraș, potrivit consultantului imobiliar Uil Casa… Citeşte mai mult »

Revitalizarea zonei industriale
05 septembrie 2019

Tot mai multe companii isi relocheaza sediile in zona  industriala a Iasului! Specialistii in imobiliare si nu numai spun ca este o parte a  orasului care a fost pana acum intr-un con de umbra dar care, in  viitor, va deveni… Citeşte mai mult »

Silk District, investitie de peste 200 de milioane la Iasi
05 septembrie 2019

  Prime Kapital a lansat astăzi, 18 aprilie 2019, Silk District, primul său proiect mixed-use din România, în cadrul unei conferințe de presă la Iași. Complexul este cea mai mare investiție imobiliară din zona Moldovei și va revoluționa piața de… Citeşte mai mult »

Uil Casa Imobiliare se implica in sprijinirea proiectelor sociale
02 august 2017

Tot mai multe companii din Iasi se alatura Fundatiei Bethany in demersul de a ajuta cat mai multi copii care au nevoie de ajutor. Uil Casa Imobiliare a devenit un partener de incredere a celor de la Bethany in organizarea… Citeşte mai mult »

UIL CASA va asteapta intr-o noua locatie, in zona ultracentrala!
08 mai 2017

Compania Uil Casa Imobiliare s-a mutat in casa noua, intr-o zona ultra-centrala, fiind astfel mai aproape de inima iesenilor. Uil Casa Imobiliare  este lider in furnizarea de solutii imobiliare pentru business, un partener de incredere ce vine in sprijinul tuturor… Citeşte mai mult »

Uil Casa a fost premiata in cadrul evenimentului Gala Mediului de Afaceri
28 noiembrie 2016

Uil Casa Imobiliare a obtinut premiul I in cadrul celui mai important eveniment dedicat antreprenoriatului Iesean. Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Iasiului a premiat in cadrul Galei Mediului de Afaceri Agentia Imobiliara Uil Casa pentru performanta… Citeşte mai mult »

Uil Casa a obtinut premiul I in top profit pe Romania 2016
10 noiembrie 2016

Conform clasamentului realizat de Camera de Comert si Industrie Iasi, S.C. UIL DEVELOPMENT S.R.L. (Uil Casa Imobiliare), ocupa locul 1 in industria serviciilor imobiliare, conform cod CAEN 6831: Activitati de consultanta si servicii realizate de catre agentii imobiliare pe baza… Citeşte mai mult »

Noul website al agentiei imobiliare UIL CASA are un nou design, mai primitor si mai usor de utilizat
03 noiembrie 2016

Versiunea reinnointa ofera acces mai usor la ofertele imobiliare inclusiv de pe dispozitivele de ultima generatie, dar si un continut mai atractiv pentru a se apropia mai mult de clientii sai. Pe website-ul www.uilcasa.ro se pot gasi atat oferte de… Citeşte mai mult »

Conferinta de afaceri, Bucuresti, 2014
10 octombrie 2016

Moment special Invest in Iasi in cadrul Conferintei Afaceri.ro Bucuresti In cadrul Conferintei Afaceri.ro Bucuresti va avea loc un moment special Invest in Iasi intitulat “Iasul – Noua metropola pentru multinationalele din domeniul IT si pentru investitorii imobiliari”, sustinut de Iulian… Citeşte mai mult »
50 Stiri
Ne recomanda cu incredere