Luni - 26.02.2024

Despre noi

Din 2010 Uil Casa Imobiliare este lider in furnizarea de solutii imobiliare pentru business, un partener de incredere ce vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa cumpere, sa vinda sau sa inchirieze o proprietate imobiliara si sa contribuie la cresterea economica a Iasului. Cuvantul recesiune este doar un factor motivant, transformam ce este static in dinamic si gasim oportunitati acolo unde altii inceteaza sa le caute.

Suntem o echipa de profesionisti hotarati si determinati de a ajuta oamenii in cel mai eficient mod posibil. Specialistii nostri impartasesc valorile, viziunea si visul clientului nostru. Echipa noastra de consultanti imobiliari vin in intampinarea clientului cu cele mai bune strategii de promovare pentru a asigura expunere maxima ofertelor pe care le reprezentam. Uil Casa a asistat de-a lungul timpului cu incredere si solicitudine la relocarea si extinderea a multor companii locale, nationale si multinationale, precum si a sutelor de ieseni in realizarea visurilor lor. Visul de a avea o CASA!

Compania de consultanta imobiliara Uil Casa se extinde mult dincolo de ceea ce ofera o firma de brokeraj convențional. Suntem o companie dedicata informarii si crearii de parteneriate intre companiile locale si cele globale. Experienta noastra are la baza transparenta, consecventa si profesionalism in abordarea oricarei linii de business!

 UIL CASA ofera servicii imobiliare cu valoare adaugata in:

  • Consultanta Retail/Comercial
  • Consultanta in tranzactii(vanzari/inchirieri de locuinte,spatii comerciale si de birouri)
  • Asistenta juridica
  • Servicii topografice si de cadastru
  • Negocierea nevoilor tale imobiliare
  • Campanii de marketing & advertising
  • Evaluare / cercetare / analiza si solutionare imobiliara
  • Administrarea imobilelor (colectarea chiriei, plata taxelor afarente utilitatilor, verificarea imobilului si pastrarea lui in conditia initiala).

Uil Casa Imobiliare - Servicii imobiliare din suflet!

 

OFERTE SPECIALE UIL CASA
Ne recomanda cu incredere