Vineri - 03.12.2021

Conest Residence

0% COMISION
ZONA : Tudor Vladimirescu
CONSTRUCTIE: 2017

Prezentarea ansamblului rezidenţial

Complexul creste în zona semicentrală a Iasului, langa Iulius Mall, în apropierea campusului studențesc “Tudor Vladimirescu”. Această zonă care cunoaste o efervescentă urbană nemaipomenită, oferă noilor proprietari proximitatea Universitătii “Gh. Asachi”, a scolilor si a grădinitelor cu traditie si a unui puternic centru de retail si hypermarketuri.

Proiectul se dezvoltă pe o suprafată de 12.000 mp si este compus din 3 clădiri de apartamente cu un regim de înăltime S+P+11E. Ansamblul rezidential cuprinde 460 de apartamente cu una, două si trei camere. La ultimul nivel vor fi disponibile penthouse-uri.

Constructile au fundatii continue din beton armat. Structura de rezistenţă este duală din diafragme, stâlpi, grinzi şi planşeu din beton armat monolit.

Peretii exteriori au o grosime de 25 cm, pentru a conferi un confort termic si fonic superior, completat prin placarea cu sistem termoizolant de fatadă compus din vată minerală bazaltică de 10 cm grosime si tencuială decorativă. Compartimentările interioare vor fi din zidărie BCA de 25 cm între apartamente, respectiv între apartamente şi holul de nivel, compartimentări zidărie BCA 15 cm în interiorul apartamentelor.

Sunt disponibile 9 tipuri de apartamente:

- Apartamente 1 camera  cu suprafata  41 mp,  se vindd la pretul de  39721 euro

- Apartamente cu 2 camere, cu suprafete cuprinse intre  58 - 64 mp,  se vind la pretul ce variaza de la  59000 euro  la 62000 euro.

- Apartamente cu 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 76- 86 mp, se vand la pretul ce variaza de la  79000 euro la  84000 euro.

* cu Tva 5%.

 

Orice apartament se poate contracta, fie prin credit, fie  cash, inainte de finalizarea Complexului, avand posibilitatea de a alege culorile materialelor din interior.

Contactati-ne direct si veti primi cea mai buna oferta de pe piata!

Contact agent

Mila Ursache


Pentru mai multe informaţii despre această ofertă, pentru a programa o vizualizare sau o întâlnire cu agentul vă rugăm nu ezitaţi să folosiţi numerele de telefon de mai sus sau adresa de mail:

Contacteaza-ne

ESTI INTERESAT SAU AI NELAMURIRI?

Ne recomanda cu incredere