Vineri - 03.12.2021

Proiect Hlincea

0% COMISION
ZONA : Siraj
CONSTRUCTIE: 2016

Prezentarea ansamblului rezidenţial

Daca doresti un apartament intr-o zona linistita, departe de zgomotul orasului, iti propunem un proiect nou, situat in  zona Hlincea, la drum asfltat, bloc P+ 4 etaje, construit  din caramida.

E un proiect cu doar 2 blocuri, unde sa te bucuri de fiecare zi, indiferent de vreme, indiferent ca e vara sau iarna, cu apartamente bine construite si gandite pentru familii.

 Apartamentele se diferentiaza prin finisaje de buna calitate, suprafetele foarte  generoase, suprafate cuprinse intre 60-65 mp, optimizarea spatiilor si compartimentarea moderna si prietenoasa. Toate  apartamentele sunt gândite în detaliu, iar materialele care se folosesc sunt de ultimă generație și de cea mai bună calitate. De la betonul folosit, până la parchet și tâmplărie PVC. 

Finisajele se pot alege pentru fiecare apartament de noii proprietari. 

Se ofera un loc de parcare in incinta complexului GRATUIT.

Locatia imobilului ofera o oaza de liniste, in mijlocul naturii, dar si o multitudine de facilitati ce contribuie la intregirea confortului unei vieti moderne.

Se accepta plata cash sau credit, cu posibilitate de rezervare!

Contact agent

Mila Ursache


Pentru mai multe informaţii despre această ofertă, pentru a programa o vizualizare sau o întâlnire cu agentul vă rugăm nu ezitaţi să folosiţi numerele de telefon de mai sus sau adresa de mail:

Contacteaza-ne

ESTI INTERESAT SAU AI NELAMURIRI?

Ne recomanda cu incredere