Friday - 03.12.2021

Ştiri imobiliare

50 News

Primul parc logistic adevarat din Moldova rasare in coasta Iasului
19 April 2013

  Iaşul ar trebui să aibă din februarie 2014 primul parc logistic adevărat din Moldova. Înainte de intrarea în Leţcani dinspre Iaşi vor fi construite 4 hale legate între ele, rampe de intrare şi descărcare mărfuri plus o clădire de… Citeşte mai mult »

Augsburg International isi reloca sediul din Pacurari,zona Metro in Calea Chisinaului !
04 March 2013

  Augsburg International, compania numarul 1 in Romania pe segmentul de piese originale si elemente de caroserie aftermarket si printre cei mai dinamici furnizori de piese, accesorii, utilaje si concepte de afaceri pentru service-urile din industria auto si-a relocat depozitul… Citeşte mai mult »

Cum lucram cu o agentie imobiliara
20 February 2013

  Ce este, pasii pe care ii urmam si la ce sa fim atenti Activitatea agentului imobiliar si a agentiei imobiliare sunt reglementate de legea privind infintarea societatilor comerciale si OG3/2000 privind activitatea si obligatiile legale ale agentului imobiliar. Din… Citeşte mai mult »

Iaşul văzut de investitorul strategic!
06 February 2013

  Iaşul văzut de investitorul strategic! Ca investitor intr-un oraş , eşti interesat de gradul de cultură, de numărul de locuitori, de puterea lor de cumpărare, de calificarea forţei de muncă, de nivelul şomajului, de stocul de clădiri existente, de… Citeşte mai mult »

Grupul MedPacK isi extinde centrele medicale si in Romania!
25 January 2013

  Grupul MedPacK isi extinde centrele medicale si in Romania!       Grupul MedPack cu sediul central in Elvetia si cu prezenta la nivel global prin reprezentantele sale din Rusia,Kazakistan,Letonia,Ukraina,Republica Moldova a anuntat la sfarsitul anului 2012 demararea unui… Citeşte mai mult »

A revenit interesul pentru dezvoltarea imobiliară. Dezvoltatorii s-au înţeles mai uşor cu vânzătorii de terenuri
13 December 2012

  Interesul pentru dezvoltarea imobiliară a revenit în acest an, pe fondul scăderii considerabile a diferenţei între preţul cerut de proprietari şi cel oferit de dezvoltatori, se arată într-o analiză a companiei de consultanţă imobiliară Capital Property Advisors. Pe piaţa… Citeşte mai mult »

UIL CASA sustine "Magia serii in Sunet si Lumina!"
27 September 2012

  Opera deschide stagiunea printr-un spectacol inedit, pe esplanada de la Teatru AUTOR: LOREDANA OPREA Evenimentul este programat sa inceapa sambata de la ora 20.30. Nu se va percepe niciun tarif. Anul trecut, la evenimentul similar au participat circa 5.000… Citeşte mai mult »

Studentii straini nu mai inchiriaza apartamente in zona centrala
21 September 2012

        • Studentii straini se muta si in zonele limitrofe ale orasului • Numarul studentilor care inchiriaza apartamente s-a redus cu 15 la suta in acest an • Multe dintre apartamente sunt inchiriate cu plata pe 6… Citeşte mai mult »

Spatii comerciale la preturi promotionale
12 July 2012

    Oferta imbatabila la Uil Casa Imobiliare: spatii comerciale aproape de centrul orasului, la preturi promotionale Uil Casa Imobiliare vine cu o oferta atractiva pentru firmele iesene care doresc sa inchirieze un nou spatiu comercial, intr-o zona apropiata de centrul… Citeşte mai mult »

Cum puteti accesa un credit ipotecar
12 July 2012

  Creditele ipotecare oferite de banci va pot ajuta fie sa va cumparati o locuinta, sa achizitionati teren pentru a construi o casa sau sa efectuati lucrari de modernizare a locuintei pe care o detineti.  Bancile ofera acest tip de credit si in lei… Citeşte mai mult »
50 News
They recommend us with trust