Sâmbătă - 21.09.2019

Primul restaurant “LA PLACINTE“ si-a deschis portile pentru ieseni!

10 octombrie 2016

Dupa aproape 6 luni de amenajari si inca 3 luni de negocieri intense cu proprietarii spatiului din dealul Copoului portile primului restaurant “La Placinte“ au fost deschise si invita cu traditie si bucurie sa gustati din cele peste 60 de feluri de placinte si sa va infruptati cu mancare specifica bucatariei din Republica Moldova.
Locatia restaurantului “La Placinte“ din dealul Copoului se afla langa cafeneaua Time Out si a fost atent selectata in urma unei analize cu reprezentantii companiei imobiliare Uil Casa care a sprijinit si oferitconsultanta imobiliara pentru identificarea celui mai bun spatiu comercial si a negociat cele mai bune conditii de pret si contract pentru ca acest proiect de a intra si pe piata restaurantelor din Iasi sa aiba loc.

Deschiderea acestui restaurant face parte dintr-un program de crestere si expansiune a unui numar cat mai mare de locatii “La Placinte“ in perioada 2014-2020.

Totodata, prin deschiderea acestui restaurant misiunea companiei imobiliare Uil Casa de a dezvolta parteneriate de durata intre companiile locale si cele internationale continua si ajuta la cresterea economica a Iasiului.

La momentul prezent brandul basarabean are deschise 4 restaurante in Bucuresti, unul ce deabia si-a deschis portile la Iasi, si unul urmeaza sa se deschida in curand tot la Iasi. Proprietarii va asteapta sa le treceti pragul si sa savurati delicioasele preparate intr-o atmosfera cu adevarat speciala si traditionala.

http://www.iulianursache.ro/primul-restaurant-la-placinte-si-a-deschis-portile-pentru-ieseni/

Ne recomanda cu incredere