Sâmbătă - 21.09.2019

Noul website al agentiei imobiliare UIL CASA are un nou design, mai primitor si mai usor de utilizat

03 noiembrie 2016

Versiunea reinnointa ofera acces mai usor la ofertele imobiliare inclusiv de pe dispozitivele de ultima generatie, dar si un continut mai atractiv pentru a se apropia mai mult de clientii sai.

Pe website-ul www.uilcasa.ro se pot gasi atat oferte de ultima ora cat si ponturi imobiliare adaugate de agentii imobiliari din echipa UIL CASA.

Iulian Ursache, proprietarul agentiei UIL CASA detine cea mai mare piata de imobiliare din Iasi, printre care si spatiile comerciale, spatii ce pot fi vizionate pe website-ul www.spatii-iasi.ro.

„Ne adresam atat persoanelor fizice care doresc sa se mute intr-o locuinta noua, fie apartament fie casa, cat si persoanelor juridice care sunt la inceput de drum si doresc sa gaseasca un spatiu comercial pentru a-si desfasura activitatea. Birouri sau hale, toate acestea se gasesc pe site-urile noastre la preturi foarte bune”. Cu aceste cuvinte ne prezinta Iulian Ursache domeniul sau de activitate, punand accent pe mediul on-line care este intr-o continua dezvoltare.

Pe noile site-uri ale agentiei UIL CASA, www.uilcasa.ro respectiv www.spatii-iasi.ro se afiseaza o sectiune de cele mai bune oferte cu trimitere catre pagina de detalii unde se pot gasi toate informatiile necesare.

De asemenea, website-ul asigura legaturile necesare catre canalele de comunicare ale companiei  pe principalele retele de socializare precum Facebook, Twiter si Google+. Pagina web va promova expunerea maxima a ofertelor pe care le reprezinta, pe plan local, in Iasi.

Cele doua site-uri realizate de echipa Agentiei de publicitate, Sico Media au fost gandite sa reflecte imaginea complexa a companiei conform cu misiunea acesteia pe piata imobiliara si ofera utilizatorilor o interfata usor de accesat. Este atractiva pentru utilizatori si constituie un portal informational pentru cei interesati de piata imobiliara.

Pentru mai multe informatii ii puteti contacta la numarul de telefon: 0232.215.700 sau pe adresa de e-mail: office@uilcasa.ro

Ne recomanda cu incredere