Vineri - 29.05.2020

Ştiri imobiliare

48 Stiri

Revitalizarea zonei industriale
05 septembrie 2019

Tot mai multe companii isi relocheaza sediile in zona  industriala a Iasului! Specialistii in imobiliare si nu numai spun ca este o parte a  orasului care a fost pana acum intr-un con de umbra dar care, in  viitor, va deveni… Citeşte mai mult »

Silk District, investitie de peste 200 de milioane la Iasi
05 septembrie 2019

  Prime Kapital a lansat astăzi, 18 aprilie 2019, Silk District, primul său proiect mixed-use din România, în cadrul unei conferințe de presă la Iași. Complexul este cea mai mare investiție imobiliară din zona Moldovei și va revoluționa piața de… Citeşte mai mult »

Uil Casa Imobiliare se implica in sprijinirea proiectelor sociale
02 august 2017

Tot mai multe companii din Iasi se alatura Fundatiei Bethany in demersul de a ajuta cat mai multi copii care au nevoie de ajutor. Uil Casa Imobiliare a devenit un partener de incredere a celor de la Bethany in organizarea… Citeşte mai mult »

UIL CASA va asteapta intr-o noua locatie, in zona ultracentrala!
08 mai 2017

Compania Uil Casa Imobiliare s-a mutat in casa noua, intr-o zona ultra-centrala, fiind astfel mai aproape de inima iesenilor. Uil Casa Imobiliare  este lider in furnizarea de solutii imobiliare pentru business, un partener de incredere ce vine in sprijinul tuturor… Citeşte mai mult »

Uil Casa a fost premiata in cadrul evenimentului Gala Mediului de Afaceri
28 noiembrie 2016

Uil Casa Imobiliare a obtinut premiul I in cadrul celui mai important eveniment dedicat antreprenoriatului Iesean. Evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie a Iasiului a premiat in cadrul Galei Mediului de Afaceri Agentia Imobiliara Uil Casa pentru performanta… Citeşte mai mult »

Uil Casa a obtinut premiul I in top profit pe Romania 2016
10 noiembrie 2016

Conform clasamentului realizat de Camera de Comert si Industrie Iasi, S.C. UIL DEVELOPMENT S.R.L. (Uil Casa Imobiliare), ocupa locul 1 in industria serviciilor imobiliare, conform cod CAEN 6831: Activitati de consultanta si servicii realizate de catre agentii imobiliare pe baza… Citeşte mai mult »

Noul website al agentiei imobiliare UIL CASA are un nou design, mai primitor si mai usor de utilizat
03 noiembrie 2016

Versiunea reinnointa ofera acces mai usor la ofertele imobiliare inclusiv de pe dispozitivele de ultima generatie, dar si un continut mai atractiv pentru a se apropia mai mult de clientii sai. Pe website-ul www.uilcasa.ro se pot gasi atat oferte de… Citeşte mai mult »

Conferinta de afaceri, Bucuresti, 2014
10 octombrie 2016

Moment special Invest in Iasi in cadrul Conferintei Afaceri.ro Bucuresti In cadrul Conferintei Afaceri.ro Bucuresti va avea loc un moment special Invest in Iasi intitulat “Iasul – Noua metropola pentru multinationalele din domeniul IT si pentru investitorii imobiliari”, sustinut de Iulian… Citeşte mai mult »

Primul restaurant “LA PLACINTE“ si-a deschis portile pentru ieseni!
10 octombrie 2016

Dupa aproape 6 luni de amenajari si inca 3 luni de negocieri intense cu proprietarii spatiului din dealul Copoului portile primului restaurant “La Placinte“ au fost deschise si invita cu traditie si bucurie sa gustati din cele peste 60 de… Citeşte mai mult »

Ieşenii caută investitori în Austria
10 octombrie 2016

Ieşenii caută investitori în Austria: „Fără o autostradă care să lege Iaşiul direct de Transilvania investiţiile din Vest vor veni doar de la cei care îşi permit costurile aeriene“   Peste 40 de oameni de afaceri şi antreprenori din IT,… Citeşte mai mult »
48 Stiri
Ne recomanda cu incredere